Geannuleerd - Tchenrezig weekend, met Lama Zeupa (Lung en initiatie)

07/11/2020 10:30 t/m 08/11/2020 15:00 (Europe/Brussels)

Huy, België


Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes


In deze periode van pandemie is de zegen van Chenrezig - liefde en mededagen – kostbaar.

Tchenrezig, de emanatie van het grote mededogen, smeekte de Boeddha's van de drie richtingen en de tien tijden hartstochtelijk om hem niet in de zuivere velden op te nemen tot alle wezens uit het lijden zouden zijn verlost. Het ontvangen van de initiatie van Tchenrezig beschermt tegen een lagere geboorte in een onfortuinlijke bestaanswereld.   Het oogmerk van de initiatie is het tot stand brengen van een stevige verbinding met de godheid Tchenrezig opdat zijn oneindig mededogen op ons zou afstralen. De wezens worden gezegend met de gave van de mentale kalmte die opgewassen is tegen deze woelige tijden en met een onvoorwaardelijk mededogen. 

De initiatie zal ook de essentie van de mantra van Tchenrezig - Om Mani Peme Hoeng - in de beoefenaar tot leven wekken. Deze mantra bevat de quintessence van alle onderrichtingen van de Boeddha.  

Een initiatie wekt onze Boeddha-natuur op en de kwaliteiten van de betreffende godheid. Actief participeren aan een initiatie betekent eveneens de toestemming verkrijgen om de praktijk van de godheid te beoefenen. De zaden van de verlichting die reeds in ons aanwezig zijn, zullen op deze manier kunnen ontkiemen en groeien, tot de volledige verlichting is bereikt.

De initiatie is bedoeld voor hen die deze wens delen. .  

Welkom!

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

 

Lama Zeupa is afkomstig uit de Indiase provincie Sikkim in India, aan de grens met Tibet. Hij voltooide zijn opleiding en driejarenretraite in het klooster van wijlen Kaloe Rinpochee in Sonada bij Darjeeling. In 1993 kwam hij op vraag van Lama Karta naar België en hij is sindsdien een gewaardeerde leraar in onze centra. Bij het overlijden van Lama Karta in 2013 werd de  verantwoordelijkheid van spiritueel directeur op Lama Zeupa overgedragen.  Lama onderzocht jarenlang op een experimentele manier de relatie tussen lichaam en geest, die hij dagelijks in zijn eigen praktijk integreert. Hij staat bekend om zijn discipline, geduld en fijnzinnigheid. Zijn woorden en zijn leringen hebben een krachtige impact op wie ze toepast.

Bijdrage: € 145 niet-lid/€ 133 lid (kamer 1 pers) - € 158 niet-lid/€ 146 lid (Studio 1 pers)

Mondmasker verplicht.

Gemeenschappelijke kamers zijn niet beschikbaar

Het is verplicht lakens te huren tijdens je verblijf (Covid-19 maatregelen).

In het kader van het Corona-virus zullen wij ons houden aan de door het Ministerie van Volksgezondheid voorgeschreven hygiëne en afstandsmaatregelen.

Betaling ter plaatse moet worden vermeden en indien nodig, alleen met bancontact.

Geen contant geld.


 

Brochure informative coronavirus FR

 

Self test Covid-19 FR.

 

Informatie over onze corona aanpak

 

Self test Covid-19 NL

Waar

Bekijk in Google Maps
INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
Promenade Saint-Jean l'Agneau 4
    4500 Huy
    België
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Wanneer

59/60 Free
Van 07/11/2020 10:30
Tot 08/11/2020 15:00

Organisator

INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Sociale stream