Meditatie van Tchenrezig, gevolgd door Losar receptie, met Lama Tashi Nyima

05/03/2020 20:00 au 05/03/2020 21:30 (Europe/Brussels)

Schoten, Belgique


 

Welkom op de feestelijke receptie ter gelegenheid van het Tibetaans Nieuwjaar, dat dit jaar op 24 februari valt. U bent allen na de Tchenrezig meditatie welkom op dit gezellig samenzijn. Aarzel niet vrienden en familie mee te brengen!

Indien u versnaperingen, frisdrank of wijn wenst te schenken, mag u deze bij aankomst op de feesttafel in de bibliotheek zetten.

IJzeren Rat 2147

Wie geboren is in het jaar van de IJzeren Rat is begiftigd met een scherpe geest en een ijzeren wil. Je bent goed in snelle beslissingen en multitasken. Je bent welsprekend en overtuigend. De keerzijde van deze talenten zijn een zekere starheid en gebrek aan flexibiliteit. Eens een standpunt is genomen, zal de metalen rat zelden nog van mening veranderen. Een kort lontje leidt wel eens tot een woedeaanval en dat is dus zeker een werkpunt. 

De rat is voorzichtig, sluw en strategisch. Hij zal niet gemakkelijk zijn gevoelens uiten of in zijn kaarten laten kijken. Hij boert dan ook goed op financieel vlak dankzij zijn fenomenale intuïtie in het zakenleven. De rat is doelgericht in functie van zijn eigen belangen. Welke obstakels er ook moeten worden overwonnen, de rat zal winnen. Commerciële initiatieven lopen meestal goed af. Mensen die in dit jaar zijn geboren, worden succesvolle politici, zakenmensen, journalisten, financiers.

IJzeren ratten komen erg zelfverzekerd over. Een valkuil is een overdreven eigenliefde. De charmante rat weet mensen voor zich in te nemen, Hij ontvangt graag bezoekers met grote sier. Achter het metalen pantser gaat er echter vaak subtiel een verlegen aard schuil. Soms twijfelt die rat aan gemaakte keuzes, ofschoon die zorgvuldig zijn afgewogen. 

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

 

Problemen van persoonlijke aard of zakelijke belangen worden op dezelfde manier aangepakt: strategisch en weloverwogen. Dat komt soms afstandelijk en onpersoonlijk over. De rat denkt lang na over de beste opties en neemt dan pas de juiste beslissingen. Geduld, intelligentie, uithoudingsvermogen en sluwheid laten toe om de tegenslagen van het leven gemakkelijk te overwinnen. De rat vertrouwt erop dat hij altijd zijn doel zal bereiken. Hij gaat hierbij erg berekenend te werk. Hij zal voorzichtig anticiperen op alle mogelijke uitkomsten en de kleinste details berekenen. Mensen in dit teken geboren, kunnen zelden worden verrast. 

Soms lijkt de hebzucht van de ijzeren rat grenzeloos, maar dat slechts schijn.  Hij houdt gewoon van voorraden en probeert zichzelf te beschermen tegen mogelijke rampen. De rat kan immers zonder spijt afscheid nemen van de verzamelde rijkdommen, bij het sterven of als er iemand in de eigen kring in nood verkeert. In het belang van een geliefde, kan een rat zelfs uitzonderlijk een dwaasheid begaan, in het vuur van zijn passionele gevoelens. 

Visualiser sur Google Maps
TIBETAANS INSTITUUT VZW
Kruispadstraat 33
    2900 Schoten
    Belgique
+32 (0)3 685 09 19
tibetaans.instituut@tibinst.org

Quand

De 05/03/2020 20:00
à 05/03/2020 21:30

Agenda

TIBETAANS INSTITUUT VZW
+32 (0)3 685 09 19
tibetaans.instituut@tibinst.org

Flux social